המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הקציצות - טחון צמחוני, בצל מגורד, שום כתוש, פפריקה מתוקה, כורכום, בהרט, ביצה, מלח ופלפל ופירורית זהב.
להכנת הרוטב - מחממים בסיר את שמן הזית, מוסיפים שום וגזר ומטגנים מעט, מוסיפים 1 כפית פפריקה מתוקה, 1 כפית כורכום, מלח ופלפל.
מוסיפים רסק עגבניות, מים וסוכר, ומביאים לרתיחה.
מגלגלים עם ידיים רטובות את התערובת לכדורים, ומכניסים לרוטב.
מכסים את הסיר, ומבשלים 35 דקות על אש נמוכה.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אני מנסה מקווה להצליח
יצא טעים מאוד אבל הקציצות התפרקו קצת למרות ששמתי בתערובת אפילו 2 ביצים, אם יש הצעות לשיפור לפעם הבאה....אשמח לשמוע.
היי שירי, שמחים שאהבת, נסי פעם הבאה להכניס את העיסה של הקציצות לחצי שעה בקירור לפני יצירת הקציצות. יום מקסים 🌸
למה אין הפרדה בין הרוטב לקציצה קשה לבין מה מרכיב הרוטב ומה הקציצה האם לקציצה שמים מלח ?
היי בתיה, בהוראות ההכנה יש הפרדה ויש צורך במלח גם בתערובת הקציצות, מלח לפי הטעם. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 3