המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים את תחתית התבנית בשכבה אחידה של פתי בר. שוברים כמה פתי בר כדי שיתאימו לרווחים שנוצרים, עד שמתקבלת שכבה מלאה. אין צורך להרטיב בחלב. *תבנית מלבנית 30X22
להכנת הקרמים - בשלוש קערות נפרדות (ומספיק גדולות לערבוב עם הקצפת), מניחים את שלושת סוגי השוקולד. לכל אחד מהם מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה, וממיסים במיקרוגל או מעל לסיר עם אדים. מערבבים כל אחת מן הקערות, עד לקבלת קרם חלק. מצננים 10 דקות.
מקציפים בקערת המיקסר את יתרת השמנת המתוקה – 2 וחצי מיכלים בערך עם פודינג וניל, במשך כ-3 דקות, או עד לקבלת קצפת רכה.
מחלקים את הקצפת בין שלוש הקערות, ומערבבים בעדינות כדי שלא לפגוע במרקם עד לאיחוד.
להרכבת העוגה - בתבנית מלבנית 30*22 יוצקים שכבה של קרם שוקולד מריר, מרפדים בשכבת פתי בר, שכבה של שוקולד לבן, עוד פתי בר ומסיימים בשוקולד חלב. מיישרים את מפלס הקרם, עוטפים בניילון, ומקפיאים למשך 5 שעות לפחות.
להכנת ציפוי (במידה ורוצים) - ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, ויוצקים על פני המקפא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0