מקפיצים את לקט הירקות עם רוטב הטריאקי במשך מספר דקות. אם הירקות קפואים, חשוב שיפשירו היטב.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 3
0 דקות
נוטלים עלה בלינצ'ס, מניחים במרכזו כף גדושה מהירקות המוקפצים, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לחבילה הדוקה. מניחים בתבנית משומנת חסינת חום. חוזרים על הפעולה עם כל שאר עלי הבלינצ'ס.
שלב 4
0 דקות
מורחים את חבילות הבלינצ'ס במעט שמן, ומכניסים לתנור לרבע שעה של אפייה, עד שפני המאפים מזהיבים.
שלב 5
0 דקות
מומלץ להגיש עם רוטב טריאקי בצד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מקפיצים את לקט הירקות עם רוטב הטריאקי במשך מספר דקות. אם הירקות קפואים, חשוב שיפשירו היטב.
שלב 2
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 3
מתוך
5
נוטלים עלה בלינצ'ס, מניחים במרכזו כף גדושה מהירקות המוקפצים, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לחבילה הדוקה. מניחים בתבנית משומנת חסינת חום. חוזרים על הפעולה עם כל שאר עלי הבלינצ'ס.
שלב 4
מתוך
5
מורחים את חבילות הבלינצ'ס במעט שמן, ומכניסים לתנור לרבע שעה של אפייה, עד שפני המאפים מזהיבים.
שלב 5
מתוך
5
מומלץ להגיש עם רוטב טריאקי בצד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0