המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים בקערה נבטים נקיים ושטופים, להוסיף את הפטריות והבצל הירוק.
לשים בכוס את השמן, החומץ, רוטב הסויה, מלח ופלפל ולשקשק אותו היטב (עדיף לשקשק ולא לערבב). לשפוך לקערה ולערבב.
להוסיף את האגוזים ולערבב, מעל לפזר את הביסלי עד שיכסה את כל הסלט (לא לערבב) ולהגיש לשולחן.
טיפ: את הירקות אפשר להכין מראש ולשמור במקרר ולהוסיף התיבול רק קרוב לשעת הארוחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0