מבשלים את הקינואה: מחממים סיר קטן עם מעט שמן, מוסיפים את הקינואה ומטגנים תוך ערבוב במשך דקה. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עשר דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד חמש דקות. מערבבים את הקינואה ומניחים להתקרר. הקינואה במיטבה כשהיא במרקם קרנצ'י ולא דייסתי.
שלב 2
0 דקות
בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את שאר מרכיבי הסלט: מקצצים דקדק פטרוזיליה, נענע ובצל ירוק. מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים משמשים קצוצים וצימוקים, או אוכמניות.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את הקינואה (לאחר שהתקררה) עם שאר מרכיבי הסלט, מוסיפים שמן וחומץ, מלח ופלפל. אם מצליחים להתאפק מכניסים את הסלט למקרר לשעה-שעתיים לפני ההגשה. הסלט הזה משתבח אחרי יום במקרר.
שלב 1
מתוך
3
מבשלים את הקינואה: מחממים סיר קטן עם מעט שמן, מוסיפים את הקינואה ומטגנים תוך ערבוב במשך דקה. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עשר דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד חמש דקות. מערבבים את הקינואה ומניחים להתקרר. הקינואה במיטבה כשהיא במרקם קרנצ'י ולא דייסתי.
שלב 2
מתוך
3
בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את שאר מרכיבי הסלט: מקצצים דקדק פטרוזיליה, נענע ובצל ירוק. מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים משמשים קצוצים וצימוקים, או אוכמניות.
שלב 3
מתוך
3
מערבבים את הקינואה (לאחר שהתקררה) עם שאר מרכיבי הסלט, מוסיפים שמן וחומץ, מלח ופלפל. אם מצליחים להתאפק מכניסים את הסלט למקרר לשעה-שעתיים לפני ההגשה. הסלט הזה משתבח אחרי יום במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0