המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את כול מיצרכי הבצק, ומערבבים בידיים לעיסה לא-דביקה.
מחממים את התמרים בסיר עם מעט שמן, מוסיפים את הבהרט ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה וגמישה.
מניחים כף גדושה מתערובת הסולת בכף היד, משטחים ומהדקים היטב. מניחים על הסולת מעט ממלית התמרים ועליה מניחים כף נוספת מתערובת הסולת. מהדקים היטב בעזרת היד ה-2 ויוצרים לביבה ממולאה.
מחממים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן כמעט רותח מטגנים את המקרודים עד לגוון זהוב.
בעודם חמים, יוצקים עליהים דבש נוזלי או סירופ סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0