המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את העגבניות ואת תפוחי האדמה.
מרוקנים את התוכן של העגבניות ותפוחי האדמה ושומרים בצד.
הכנת קציצות: מערבבים יחד את כל חומרי הקציצות עד קבלת תערובת אחידה.
הכנת המדיאס: ממלאים את סירות תפוחי האדמה וסירות העגבניות בעיסת הקציצות.
מצפים כל סירה שנוצרה בקמח ואחר-כך טובלים בביצה.
מטגנים במחבת עד לסגירה (פעולה זו מונעת פירוק של הקציצות ויוצרת ציפוי פריך).
מניחים בתחתית הסיר את תוכן העגבניות ותפוחי האדמה שהשארנו בצד.
מוסיפים שמן, מלח, פלפל, פפריקה וכנפיים.
מניחים מעל את הסירות המטוגנות בשכבות.
מוסיפים בערך כוס וחצי מים רותחים, מכסים את הסיר בצלחת ומעל מניחים את המכסה.
מנמיכים להבה ומבשלים 60 דקות (אפשר לבשל גם יותר זמן - ככל שיתבשל יותר יהיה טעים יותר. ניתן להוסיף עוד מים במהלך הבישול).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0