המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר /קלחת שמים שוקולד, חמאה, חלב, סוכר,ממרח לוטוס, נוגט, ליקר אמרטו , לחמם ולהמיס את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד ל-10 דק.
לשבור את הביסקוויטים לחתיכות גסות (להכות עם מערוך את האריזה (דרך טובה להוצאת כעסים...) לשים בתוך קערה.
להוסיף אגוזי מלך ואגוזי לוז שלמים, לשפוך את תערובת השוקולד על הביסקוויטים לערבב עד שהעיסה אחידה.
להמתין 5 דק ,לשים מחצית מכמות התערובת על נייר אפייה בצורת נקניק.
לגלגל את נייר האפייה על נקניק השוקולד ולהדק את הקצוות כמו בסוכריה.
כך להכין גם את הנקניק השני ,להכניס למקפיא ל-6 שעות לפחות.
לחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ ולהגיש קפוא (כן קפוא זה נמס בפה ).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0