המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקערת מיקסר עם וו לישה שופכים את כל חומרי הבצק.
מערבבים במהירות בינונית למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק חלק, רך ואפילו מעט דביק. זה סוד הקסם שלו דביקות הבצק גורמת לחלות להיות רכות.
מכסים את הקערה ומשאירים לתפיחה במקום חמים כ-90 דקות או עד שהבצק מכפיל את עצמו.
כשהבצק תפח, משמנים ידיים למניעת הידבקות הבצק, ומחלקים אותו ל- 2 חלקים. אם לא רוצים חלות גדולות ניתן לחלק אותו ל-4 חלקים.
מחלקים כל חלק ל-3 חלקים. מגלגלים כל חלק לרצועה ארוכה וקולעים צמה משלושת הרצועות. מקפידים להדק את שלושת הרצועות בתחילת הצמה ובסופה.
מעבירים בזהירות לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מכסים במגבת ומתפיחים את החלות לחצי שעה נוספת לפני האפייה.
מברישים בביצה טרופה (ניתן לדלל את הביצה עם כף מים), מפזרים מעל שומשום, פרג וגרעינים ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות, או עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0