המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את הפודינג וניל קפוצינו עם החלב והשמנת לקבלת קציפה יציבה ומקררים.
להכנת תלתלי שוקולד: ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אדים או במיקרו. מורחים על משטח שיש משומן לשכבה דקה וממתינים עד שהשוקולד מתקשה.
בעזרת הצד הקהה של הסכין מגרדים תלתלים לאורך משטח השוקולד.
מעבירים את הקציפה לשקית זילוף עם פתח יציאה דמוי כוכב גדול, מזליפים מהקציפה לתוך סלסלות המרנג, מעטרים בתלתלי שוקולד ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0