המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים בסיר על אש נמוכה את הביצים, סוכר, דבש וסודה לשתייה, ומערבבים עם כף מעץ, מחכים שיהיו בועות, ואז מורידים מהאש.
מוסיפים את הקמח, ומערבבים. מחכים שהבצק יתקרר, ואז מחלקים אותו ל-4 חלקים שווים.
מרדדים כל חלק עם הידיים על תבנית מכוסה בנייר אפייה, ואופים בחום 180 מעלות כמה דקות עד שמזהיב קלות.
אופים כך את כל ה-4 עלים.
מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וחלב.
על העלה הראשון מורחים ריבת פובידל ומניחים עליו עוד עלה, על העלה השני והשלישי מורחים את הקצפת. על העלה הרביעי אפשר לפזר אבקת סוכר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0