המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים בסיר את הדוחן עם 2.5 כוסות מים ומעט מלח ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש, לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
להוריד מהאש ולהשאיר את המכסה סגור עוד כעשר דקות.
בינתיים קולים את השקדים במחבת ללא שמן כשתי דקות.
מחממים שמן במחבת אחרת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, פרט לשמן, ויוצרים לביבות. אם העיסה אינה דביקה מספיק, אפשר להוסיף עוד טחינה.
מחממים שמן ומטגנים את הלביבות שתיים-שלוש דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות.
מוציאים ומניחים על נייר סופג. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0