המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בוחשים את האורז ב-3 כפות פסטו, מוסיפים את המים וכפית מלח.
מרתיחים, מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דק'.
מעבירים את האורז לקערה, יוצקים עליו את מיץ הלימון, שמן הזית ו-3 כפות פסטו. מערבבים היטב ומפזרים מלמעלה את הבצל הירוק הקצוץ.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0