המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את הדגים במים, מלח ומיץ לימון.
לחתוך את הגמבה לרצועות, את הפלפל היבש לשטוף טוב, את השום לקלף ולהשאיר את השיניים שלמות, כוסברה לקצץ גס.
לסדר הכל בסיר ולמלא במים 3/4 מגובה הדג.
בכוס לשפוך שמן עד 3/4 מגובה הכוס, להוסיף אבקת מרק עוף ופפריקה, לערבב היטב ולהוסיף לסיר ברגע שהמים רותחים.
לבשל עד להסמכת הרוטב. בתאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0