המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור מראש לחום בינוני (180 מעלות). מכינים תבנית קרטון חד-פעמית לאינגליש קייק בגודל 28 ס"מ ובגובה 4 ס"מ.
בקערת המערבל בוחשים בעדינות והיטב את החמאה והסוכר ומוסיפים את הביצים אחת-אחת. מערבבים ומוסיפים את השמן.
בוחשים פנימה תוך ערבול את הקמח, פרג, סודה לשתייה, יוגורט, קפה, קוביות אגסים ווניל.
מעבירים לתבנית עד 11 ס"מ מתחת לשפת התבנית. (אם נשארת עיסה, אפשר להעביר לתבניות אישיות ולאפות ליד התבנית, או לחלופין לאפות מראש בשתי תבניות קטנות יותר).
אופים כ-40 דקות, או עד שקיסם עץ שננעץ בעוגה יצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0