מוסיפים את החצילים המגוררים (אחרי שסוחטים אותם מהנוזלים), ממשיכים לטגן תוך כדי בחישה. מוסיפים את העגבניות המגוררות. ממליחים, מפלפלים ומוסיפים פפריקה אדומה.
שלב 3
0 דקות
מבשלים עד ליבוש הנוזלים.
שלב 4
0 דקות
מרדדים בצק עלים איכותי.
שלב 5
0 דקות
חותכים ריבועים.
שלב 6
0 דקות
מניחים כפית מילוי על כל ריבוע ומקפלים למלבן קטן.
שלב 7
0 דקות
מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים לפי ההוראות שעל חבילת הבצק.
שלב 8
0 דקות
אוכלים חם, מעדן אמיתי.
שלב 1
מתוך
8
מטגנים בשמן זית בצל קצוץ עד להשחמה קלה.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את החצילים המגוררים (אחרי שסוחטים אותם מהנוזלים), ממשיכים לטגן תוך כדי בחישה. מוסיפים את העגבניות המגוררות. ממליחים, מפלפלים ומוסיפים פפריקה אדומה.
שלב 3
מתוך
8
מבשלים עד ליבוש הנוזלים.
שלב 4
מתוך
8
מרדדים בצק עלים איכותי.
שלב 5
מתוך
8
חותכים ריבועים.
שלב 6
מתוך
8
מניחים כפית מילוי על כל ריבוע ומקפלים למלבן קטן.
שלב 7
מתוך
8
מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים לפי ההוראות שעל חבילת הבצק.
שלב 8
מתוך
8
אוכלים חם, מעדן אמיתי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0