גוזרים את עור הקיבה לפיסות המאפשרות את תפירתן בחוט רקמה ובמחט כשרוולים למילוי.
שלב 2
0 דקות
מכניסים את תערובת המילוי לתוך השרוולים התפורים. (להשאיר 1/3 שרוול ריק כדי לאפשר את תפיחת האורז בתוכו) וסוגרים את הפתח העליון בתפירה.
שלב 3
0 דקות
ממלאים סיר במים, אבקת מרק ורסק עגבניות. ומכניסים את כיסי הקיבה הממולאים אל המרק הרותח לבישול ברתיחה מתונה בת שעה אחת.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מערבבים בקערה את מרכיבי הטבית. מצפים סיר בנייר אפיה (תחתית ודפנות) מניחים את תערובת הטבית בתוכו. מסדרים מעל את נתחי העוף. הביצים המבושלות ואת כיסי הפאצה שהתבשלו. מוסיפים 41/2 כוסות מן המרק בו התבשלה הפאצה את הסיר.
שלב 5
0 דקות
מביאים לרתיחה. שוב שעה של בישול ברתיחה מתונה. ולאחר מכן מכניסים את הסיר אל התנור לחום התחלתי בן 160 מעלות למשך שעתיים (על מנת לקבל את שכבת קרום ה"חקאקה" בתחתית ובדפנות הסיר) ולאחר מכן להנמיך את החום ל100 מעלות עד לשעת הארוחה. לפחות 5 שעות.
שלב 6
0 דקות
לפני הארוחה, מוציאים את הביצים לכלי נפרד. מניחים קערה שטוחה על פני הסיר. הופכים, מסלקים את נייר האפיה.
שלב 1
מתוך
6
גוזרים את עור הקיבה לפיסות המאפשרות את תפירתן בחוט רקמה ובמחט כשרוולים למילוי.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים את תערובת המילוי לתוך השרוולים התפורים. (להשאיר 1/3 שרוול ריק כדי לאפשר את תפיחת האורז בתוכו) וסוגרים את הפתח העליון בתפירה.
שלב 3
מתוך
6
ממלאים סיר במים, אבקת מרק ורסק עגבניות. ומכניסים את כיסי הקיבה הממולאים אל המרק הרותח לבישול ברתיחה מתונה בת שעה אחת.
שלב 4
מתוך
6
בינתיים מערבבים בקערה את מרכיבי הטבית. מצפים סיר בנייר אפיה (תחתית ודפנות) מניחים את תערובת הטבית בתוכו. מסדרים מעל את נתחי העוף. הביצים המבושלות ואת כיסי הפאצה שהתבשלו. מוסיפים 41/2 כוסות מן המרק בו התבשלה הפאצה את הסיר.
שלב 5
מתוך
6
מביאים לרתיחה. שוב שעה של בישול ברתיחה מתונה. ולאחר מכן מכניסים את הסיר אל התנור לחום התחלתי בן 160 מעלות למשך שעתיים (על מנת לקבל את שכבת קרום ה"חקאקה" בתחתית ובדפנות הסיר) ולאחר מכן להנמיך את החום ל100 מעלות עד לשעת הארוחה. לפחות 5 שעות.
שלב 6
מתוך
6
לפני הארוחה, מוציאים את הביצים לכלי נפרד. מניחים קערה שטוחה על פני הסיר. הופכים, מסלקים את נייר האפיה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0