המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים במחבת שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיתחיל להזהיב. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים 4 דק'.
מוסיפים עגבניות, מים ורסק עגבניות ומתבלים במלח, פלפל שחור, סוכר ופפריקה.
מכסים את המחבת ומבשלים 10 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
עורמים בצלחת מעט מהקוסקוס, מניחים מעל את תבשיל הנקניקיות ברוטב עגבניות ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0