המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בכלים נפרדים שוטפים את העדשים ואת הפול.
מעבירים לסירים נפרדים, יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך רתיחה כ-15 דקות .
בסיר גדול מטגנים בצל עם מעט שמן עד להזהבה.
מוסיפים למחבת עגבניות, פלפלים חריפים, פפריקה, מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב ומוסיפים מים עד חצי מגובה הסיר, מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עד שהפתיתים מוכנים.
מוסיפים את הפול ואת העדשים, מערבבים, מבשלים כשתי דקות נוספות ומכבים את האש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0