המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל ואת השום עד להשחמה, מוסיפים את האורז לטיגון קצר ומטגנים מעט תוך ערבוב.
מוסיפים מים רותחים עד כיסוי. מוסיפים את רסק העגבניות, מלח, ואבקת מרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכנה.
חמש דקות לפני סיום הבישול להוסיף את הלימון ולהמתין עוד חמש דקות. בתאבון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1