המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניות ומטגנים כמה דקות.
מוסיפים: רסק עגביות, מלח, פפריקה, סוכר ומעט אבקת שום. מערבבים תוך כדי בישול.
מוסיפים את המים הרותחים ואת חבילת הספגטי ומבשלים כ-10 דקות.
לאחר שהספגטי מוכן מפזרים מעליו את פרוסות הגבינה הצהובה ומכבים את האש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0