יש לערבב היטב חמאה, סוכר, סוכר וניל ושאר הנוזלים, להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
*ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
ללוש היטב לגוש בצק לא דביק.
שלב 3
0 דקות
לעטוף בניילון נצמד, להעביר למקרר לשעה. לאחר מכן אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק.
שלב 1
מתוך
3
יש לערבב היטב חמאה, סוכר, סוכר וניל ושאר הנוזלים, להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
*ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
3
ללוש היטב לגוש בצק לא דביק.
שלב 3
מתוך
3
לעטוף בניילון נצמד, להעביר למקרר לשעה. לאחר מכן אפשר להתחיל לעבוד עם הבצק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0