המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר את השוקולד והמרגרינה.
שמים בקערה את הביצים עם הסוכר, ומערבבים עד שמתקבל נפח. לאחר מכן מכניסים את כל החומרים כולל השוקולד המומס.
משמנים תבנית מרובעת ושופכים את כל התערובת, לאחר מכן שוברים את האגוזים גס ומפזרים מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ-30 עד 40 דקות, תלוי בתנור. *ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה ואת אגוזי המל בפקאן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0