המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הפתי בר לשקית ובעזרת כף עץ שוברים לחתיכות קטנות. חותכים את השוקולד לחתיכות קטנטנות ומעבירים לקערה.
בסיר קטן מרתיחים את השמנת ויוצקים אל הקערה עם השוקולד. מניחים לדקה ומערבבים.
מוסיפים את החמאה, הפתי בר, הוויסקי וממשיכים לערבב עד שכל החמאה נמסה. במידה והחמאה לא לגמרי נמסה מחממים מעט את הקערה על אמבט מים חמים.
מצננים כ-30 דקות במקפיא או עד שהתערובת התקשתה ואז ניתן ליצור כדורים.
בעזרת כפית יוצרים מהתערובת הקרה כדורים בקוטר ס"מ אחד. מניחים על תבנית מצופה בנייר פרגמנט או נייר אפייה ומעבירים למקפיא לפחות ל-20 דקות או עד שהכדורים קפאו לגמרי.
לציפוי מעבירים חלק מהטראפלס לקערה עם פירורי פתי בר ומגלגלים עד לקבלת ציפוי אחיד. את יתר הטראפלס מגלגלים בקערת קקאו ומעבירים את הכל לאחסון במקפיא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0