המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את ענף הלמון גראס מועכים בעזרת פטיש מטבח, מכניסים לסיר ומטגנים כ- 10 דקות עם מעט שמן.
מוסיפים את הירקות. לאחר מכן מוסיפים את היין הלבן ומאדים כ-2 דקות.
מוסיפים מים לסיר עד לכיסוי הירקות וכ- 3-4 ס"מ מעל. מביאים את המרק לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים כ-40 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבזיליקום, הכוסברה, השמנת והפרמזן.
בסיום ההכנה טוחנים במטחנה את המרק עד לקבלת מרקם חלק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0