המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים בצק: מכניסים לתוך קערה את הקמח, שמרים, משפר לאפיה ביתית, סוכר, שמן ומלח ולשים. מוסיפים בהדרגה את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פיצה רך וגמיש. *ניתן להמיר את השמרים הלחים בקוביית שמרים טריים - 50 גרם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
משהים למנוחה בכלי מכוסה למשך 20 דקות.
מחלקים ל 2 חלקים. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ -1/2ס"מ מעבירים לתבנית אפיה משומנת קלות
מורחים את רוטב הפיצה ומעל מפזרים גבינה צהובה ואת התוספות הרצויות באופן שווה.
משהים לתפיחה במשך כ-20 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0