המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים בצק רך וגמיש מכל המרכיבים, יוצרים כ-35-40 כדורים קטנים, ומניחים על משטח משומן לעשרים דקות.
מחממים מחבת עם תחתית כבדה ללא שמן.
עם כפות ידיים משומנות, על שיש משומן, פותחים כל כדור לעלה דק עגול (גודל מחבת).
מניחים עלה בצק על המחבת, ומטגנים צד אחד (בנתיים פותחים עוד עלה).
הופכים את העלה, ושמים עליו עוד עלה. הופכים, ומוסיפים עוד עלה.
כך ממשיכים עד שמצטברים כ-10-15 עלים. מוציאים לצלחת, וממשיכים להכין את השאר. את המוכנים מכסים במגבת כדי שלא יתייבשו.
כל סועד מפריד לעצמו מופלטה או שניים ומגלגל. אפשר לאכול את זה כך, ואפשר למרוח דבש או חמאה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0