המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
אם הדגים קפואים מפשירים אותם בקערת מים חמים חצי שעה לפני ההכנה.
שמים בתבנית רדיד אלומיניום ומשמנים אותו על מנת שהדגים לא יידבקו בזמן הבישול.
קוצצים פטרוזיליה ושמים בקערה. מוסיפים 4-5 כפות שמן זית, פפריקה, כמון, פלפל ומלח. מערבבים ומורחים על הדגים באמצעות מברשת בישול.
את הרוטב שנשאר מומלץ לשפוך בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0