המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הדג הטחון במסננת למשך שעה, כדי שיתנקזו ממנו הנוזלים.
מערבבים היטב את הדג עם כל יתר החומרים ומשהים כ-10 דק'.
בסיר גבוה ומתאים, שמים את כל חומרי הציר ומביאים לרתיחה.
צרים בידיים קציצות בגודל הרצוי ומטילים לציר הרותח. מבשלים כ-15 דקות על להבה גבוהה עד שהקציצות צפות.
ממשיכים לבשל במכסה חצי סגור עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מפרידים את עיגולי הגזר מהציר.
יוצקים את שארית הציר לתוך כלי זכוכית מתאים, ומסדרים עליו את הקציצות. מניחים על כל קציצה עיגול גזר ומצננים היטב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0