מרתיחים את החלב, הסוכר והחמאה. כשהתערובת חלקה, מוסיפים את גרידת הלימון. מסירים את הסיר מן האש ומוסיפים את הפרג הטחון. מערבבים היטב.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את האגוזים, נותנים למלית להתקרר במשך כ-10 דק' ומוסיפים את החלבונים תוך כדי עירבוב.
שלב 3
0 דקות
נותנים לתערובת שוב להתקרר למשך כ-30 דק'.
שלב 4
0 דקות
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר והחמאה עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל, גרידת הלימון, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
עוצרים, מוסיפים חצי מכמות הקמח, מפעילים את המיקסר ובהדרגה מוסיפים את יתרת תערובת הקמח עד שיש לנו בצק, מוציאים ולשים מעט על השיש (אין צורך בקמח). עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 30 דק' במקרר.
שלב 6
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים חלק אחד לעובי של 3-4 מ"מ, מניחים על תבנית הפאי ומצמידים בעזרת כפות הידיים לדפנות תבנית הפאי.
שלב 7
0 דקות
ממלאים את תבנית הפאי במלית עד שיא גובה התבנית. מהבצק שנותר, יוצרים רשת בצק באותו העובי של תחתית הפאי, מקררים כ-5 דק' ומניחים מעל המלית.
שלב 8
0 דקות
אופים בטמפ' של 170 מעלות במשך 35 דקות.
שלב 1
מתוך
8
מרתיחים את החלב, הסוכר והחמאה. כשהתערובת חלקה, מוסיפים את גרידת הלימון. מסירים את הסיר מן האש ומוסיפים את הפרג הטחון. מערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את האגוזים, נותנים למלית להתקרר במשך כ-10 דק' ומוסיפים את החלבונים תוך כדי עירבוב.
שלב 3
מתוך
8
נותנים לתערובת שוב להתקרר למשך כ-30 דק'.
שלב 4
מתוך
8
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר והחמאה עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל, גרידת הלימון, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
8
עוצרים, מוסיפים חצי מכמות הקמח, מפעילים את המיקסר ובהדרגה מוסיפים את יתרת תערובת הקמח עד שיש לנו בצק, מוציאים ולשים מעט על השיש (אין צורך בקמח). עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 30 דק' במקרר.
שלב 6
מתוך
8
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים חלק אחד לעובי של 3-4 מ"מ, מניחים על תבנית הפאי ומצמידים בעזרת כפות הידיים לדפנות תבנית הפאי.
שלב 7
מתוך
8
ממלאים את תבנית הפאי במלית עד שיא גובה התבנית. מהבצק שנותר, יוצרים רשת בצק באותו העובי של תחתית הפאי, מקררים כ-5 דק' ומניחים מעל המלית.
שלב 8
מתוך
8
אופים בטמפ' של 170 מעלות במשך 35 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0