בקערה שנייה מקציפים את החלבונים לאט לאט, כאשר מתחיל להיווצר קצף - מוסיפים לאט את כוס הסוכר. כאשר נוצר קצף אחיד ונוקשה, מנמיכים את דרגת המיקסר בשלוש דרגות. מוסיפים את החלבונים לאט ומקציפים, לאחר מכן, מוסיפים חצי כוס מים ורבע כוס שמן ומקציפים לאט.
שלב 3
0 דקות
שופכים את תערובת הקמח לקערה השנייה, ומקציפים היטב למשך 2 דק', עד שמתקבלת בלילה חלקה ובלי גושים. שופכים הכל לתבנית.
שלב 4
0 דקות
אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מערבבים היטב בקערה אחת כוס קמח ואבקת אפייה.
שלב 2
מתוך
4
בקערה שנייה מקציפים את החלבונים לאט לאט, כאשר מתחיל להיווצר קצף - מוסיפים לאט את כוס הסוכר. כאשר נוצר קצף אחיד ונוקשה, מנמיכים את דרגת המיקסר בשלוש דרגות. מוסיפים את החלבונים לאט ומקציפים, לאחר מכן, מוסיפים חצי כוס מים ורבע כוס שמן ומקציפים לאט.
שלב 3
מתוך
4
שופכים את תערובת הקמח לקערה השנייה, ומקציפים היטב למשך 2 דק', עד שמתקבלת בלילה חלקה ובלי גושים. שופכים הכל לתבנית.
שלב 4
מתוך
4
אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0