המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את שמן הזית בסיר עמוק בעל תחתית כבדה. מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי, ומטגנים כ-10 דק' על אש בינונית. מוסיפים את הכרישה, ומטגנים 3 דק' נוספות.
מוסיפים את השום, הלפת ותפוחי האדמה. לאחר מכן, מוסיפים את הרסק והמים עד כדי כיסוי ועוד כ-8 סנטימטרים.
מבשלים כשהסיר מכוסה במשך כ-20 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את השעועית, הפטריות, העגבניות ועשבי התיבול, ומבשלים כ-30 דקות, עד שהשעועית מתרככת.
מוסיפים את הקישואים, הכרוב ופרחי הכרובית ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ-5 דקות נוספות (לפי זמן בישול הפסטה). ממליחים ונותנים למרק לנוח כעשר דקות.
מעבירים לקערות הגשה, מפזרים מלמעלה את הפרמזן, ומזלפים מעט שמן זית (אם לא מגישים מיד, מומלץ לבשל את הפסטה בנפרד). בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0