המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את המים, הביצים והשמן היטב. מוסיפים את הקמח תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים. אפשר לערבל במערבל ידני - יוצא מצוין.
שמים במחבת קטנה 2-3 טיפות שמן ומחממים.
יוצקים למחבת כחצי מצקת תוך כדי נענוע המחבת עד שהבלילה מתפזרת. מטגנים דקה-שתיים עד שהקצוות מתרוממים. הופכים ומטגנים עוד דקה ומוציאים. ככה ממשיכים אחד אחרי השני (החומרים מספיקים ל-10-12 בלינצ'סים).
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות. ממשיכים לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים.
מערבבים את הקמח עם רבע כוס מים ליצירת רביכה.
מוסיפים את הרביכה לאט למחבת תוך כדי ערבוב. מבשלים עוד 5 דקות ומורידים מהאש.
ממלאים כל עלה בשליש העליון שלו במילוי. סוגרים מהצדדים ומגלגלים.
מסדרים בתבנית, מפזרים מעל רוטב פטריות, ולפני ההגשה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, אפשר עם רוטב בשמל או מוקרם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0