מבשלים את גרגרי החומוס המושרים בהרבה מים רותחים עד שהם מספיק רכים כך שאפשר למעוך אותם בין שתי אצבעות (אבל לא מתפוררים). מסננים ושוטפים במים קרים. אגב, אם רוצים אפשר להשתמש בגרגרי חומוס מהקפאה.
שלב 2
0 דקות
שמים את גרגרי החומוס ואת כל חומרי הסלט בקערה גדולה. מערבבים וטועמים. מתקנים תיבול ומגישים.
שלב 3
0 דקות
הסלט נשמר היטב בקירור עד יומיים.
שלב 1
מתוך
3
מבשלים את גרגרי החומוס המושרים בהרבה מים רותחים עד שהם מספיק רכים כך שאפשר למעוך אותם בין שתי אצבעות (אבל לא מתפוררים). מסננים ושוטפים במים קרים. אגב, אם רוצים אפשר להשתמש בגרגרי חומוס מהקפאה.
שלב 2
מתוך
3
שמים את גרגרי החומוס ואת כל חומרי הסלט בקערה גדולה. מערבבים וטועמים. מתקנים תיבול ומגישים.
שלב 3
מתוך
3
הסלט נשמר היטב בקירור עד יומיים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0