המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מטגנים בצל עד שקיפות, מוסיפים שום לערבוב קצר ואת הבשר הטחון ומערבבים כל הזמן. *ניתן להמיר את הבשר הטחון בהודו טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים מלח, פפריקה, בהרט, צ'ילי ופלפל שחור וממשיכים לערבב עד לשינוי גוון הבשר.
מצננים מעט ומוסיפים טחינה ועשבי תיבול.
קולים את החציל על להבה גלויה, מוציאים את התוכן, מוסיפים לבשר ומערבבים.
מפרידים את שערות הקדאיף היטב, מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.
מניחים בתבנית מחצית מכמות הקדאיף, מפזרים שקדים קלויים ומעל את הבשר.
מפזרים מעל את הקדאיף שנותר, משמנים את הידיים ומהדקים מעט.
מפזרים שקדים מולבנים מעל.
מעבירים לתנור לאפייה עד להשחמה כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0