מכניסים לתוך קערה קמח, משפר אפייה, שמרים, סוכר, מלח, שמן וביצים. לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.
שלב 2
15 דקות
משהים בכלי מכוסה ל-15 דקות בלבד (במידה ולא השתמשת במשפר אפייה יש לתת לבצק תפיחה ראשונה עד להכפלת הנפח).
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק חלה ל-2 כדורים שווים ומחלקים כל כדור ל 3 חלקים. יוצרים רצועות וקולעים מכל כדור (בעזרת שלוש הצמות) חלה. מניחים בתבנית שטוחה עם נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת נפח החלה.
שלב 4
35 דקות
מורחים כל חלה בביצה טרופה בוזקים שומשום או פרג ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-35 דקות, עד שהחלות זהובות.
שלב 1
מתוך
4
מכניסים לתוך קערה קמח, משפר אפייה, שמרים, סוכר, מלח, שמן וביצים. לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.
שלב 2
מתוך
4
משהים בכלי מכוסה ל-15 דקות בלבד (במידה ולא השתמשת במשפר אפייה יש לתת לבצק תפיחה ראשונה עד להכפלת הנפח).
שלב 3
מתוך
4
מחלקים את הבצק חלה ל-2 כדורים שווים ומחלקים כל כדור ל 3 חלקים. יוצרים רצועות וקולעים מכל כדור (בעזרת שלוש הצמות) חלה. מניחים בתבנית שטוחה עם נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת נפח החלה.
שלב 4
מתוך
4
מורחים כל חלה בביצה טרופה בוזקים שומשום או פרג ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-35 דקות, עד שהחלות זהובות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0