המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון ביסקוויטים לפירורים. מערבבים עם חמאה מומסת ומשטחים בתבנית. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.
מכינים את המלית: מקציפים חלבונים עם כוס סוכר כ-3 דקות לקבלת קצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה אחרת.
שמים בקערת המיקסר גבינות, חלמונים, 1/2 כוס סוכר, אינסטנט פודינג וקורנפלור ומערבלים 2 דקות לתערובת אחידה.
מקפלים את קצף הביצים לתערובת הגבינות, יוצקים על הבסיס ומחליקים.
אופים בתנור 60 דקות או עד שהעוגה מזהיבה אבל המרכז נותר רוטט.
מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה למשך 3 שעות.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
מכינים את הציפוי ומצפים: מקציפים את חומרי הציפוי לקרם יציב, יוצקים על העוגה ומחליקים. לפני ההגשה מקשטים עם תותים ו/או פירות יער טריים או קפואים.
אפשרות גיוון: מצפים את העוגה בגנאש שוקולד במקום בקרם וניל. גנאש שוקולד: ממיסים 200 גרם שוקולד עם 250 מ"ל שמנת מתוקה. יוצקים על העוגה הקרה ומחזירים למקרר לעוד שעה לפחות עד שהגנאש מתייצב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0