המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה רסק, מים, מלח, פלפל שחור ואורגנו.
מערבבים בקערה שנייה 2 קוטג' וביצים.
לוקחים תבנית פיירקס או כל תבנית שרוצים, ומשמנים אותה. מסדרים שכבה של דפי לזניה, מעל רסק, מעל קוטג' וגבינה צהובה, ושוב חוזרים לדפי הלזניה.
חוזרים ככה במינימום 2 שכבות. השכבה האחרונה היא רוטב, ועליו מפזרים כמות נדיבה של גבינה צהובה.
אופים 175 מעלות בין 45 דק' לשעה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0