המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים מרווה, שום ובצל עם מעט שמן זית.
מוסיפים את העגבניות הקלופות.
לאחר שמתקבל רוטב אחיד, מוסיפים את הטונה.
מערבבים, ומוסיפים 3 כפות מיץ לימון.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושוטפים.
מוסיפים את הפסטה המוכנה לסיר, ומפזרים עלי בזיליקום טרי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0