המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להוסיף לגבינה את כל החומרים, לערבב היטב ולהניח בצד.
להרתיח סיר עם מים ומלח. כשהמים רותחים ליצור כדורים מהגבינה עם ידיים רטובות ולשים במים. כשהכדורים צפים לבשל עוד כ-5 דקות.
במחבת עמוקה לשים את חומרי הציפוי. לטגן מעט, להשגיח שלא ישרף, לערבב כל הזמן עם כף עץ עד שמשחים מעט.
להוציא עם מסננת כל כדור בנפרד ולגלגל בפרורים. להניח בכלי את שארית הפרורים לבזוק מלמעלה.
להגיש חם עם שמנת חמוצה או קצפת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
למה אין כמות של הגבינה? גבינת עיזים זה משהו כללי. האם זה מוכרח להיות גבינת עיזים? (לא)
היי, תודה על תשומת הלב, תיקנו במתכון, מדובר בשתי חבילות גבינת טוב טעם. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1