המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה, לשים כמה דקות, עד קבלת בצק גמיש.
מכסים במגבת ומניחים לתפיחה במשך שעה.
מקמחים את הבצק ומחלקים אותו ל-16 חלקים.
מכסים במגבת ומתפיחים שוב במשך שעה.
בינתיים מערבבים את חומרי המילוי עד תערובת אחידה.
מוציאים את הבצק ופותחים כל חלק במערוך לצורה שבוחרים, ממלאים בכף גדושה מהמילוי וסוגרים היטב.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים את המאפים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים בביצה טרופה.
מכניסים לתנור למשך 20 דקות ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0