המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים אורז פרסי לפי ההוראות שעל השקית (1 כוס אורז עם 2 כוסות מים).
בזמן שהאורז מתבשל פורסים את הפטריות לפרוסות.
מחממים ווק עם מעט שמן ומקפיצים את הפטריות שתי דק'. מוסיפים חצי כוס רוטב תאילנדי ומקפיצים הכל ביחד עוד כ-5 דקות.
מוסיפים את תכולת הווק (פטריות +רוטב) לאורז המוכן. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0