המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הרוטב: ממיסים במחבת את החמאה והשמן זית.
מוסיפים עגבניות שרי חצויות, שום וטימין ומטגנים 4 דקות.
מתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל על להבה בינונית עד להסמכת הרוטב.
טועמים ומשפרים תיבול.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומערבבים היטב.
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן ועירית ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0