המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים במחבת את הפטריות והשום בכף חמאה למשך 5 דקות.
מניחים את הטורטיות על משטח עבודה. מקפלים כל טורטייה לחצי בעדינות, רק על מנת לסמן את מיקום החצי ופותחים. מפזרים שכבה דקה של פטריות על מחצית מהטורטייה, ומפזרים מתערובת הגבינות בנדיבות, ומעט קוביות עגבנייה קצוצה. סוגרים כל טורטייה לחצי ומהדקים.
מעבירים למחבת טפלון, וקולים על שני הצדדים עד שהם מזהיבים והגבינות נמסות. חותכים כל חצי בעזרת סכין חדה למשולשים.
מגישים לצד סלסת עגבניות טרייה ושמנת חמוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0