המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים אותה לקערה עם קצת מים, ומכניסים למיקרוגל למשך 6 דקות עד שהכרובית רכה, אבל לא מדי.
בינתיים, משמנים תבנית בינונית ומפזרים עליה את פירורי הלחם. כאשר הכרובית מוכנה, מסדרים אותה בתבנית.
מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות ושמים בצד.
מערבבים בקערה קמח תופח, ביצים, מיונז, אבקת מרק, בצל מטוגן, מלח ופלפל, ושופכים על התבנית בה מסודרת הכרובית. ניתן להמיר את אבקת המרק בתערובת תבלינים שום ופטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכניסים לתוך התנור על חום בינוני למשך 35 דקות, או עד שהפשטידה משחימה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0