המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר רחב 4 כפות שמן קנולה, ולתוכו מוסיפים בצל קצוץ.
כשהבצל מזהיב, מוסיפים את שקית הפתיתים (3 כוסות פתיתים).
ממשיכים לערבב על אש בינונית במשך שלוש דקות, ואז מוסיפים את קופסת הפטריות.
ממשיכים בערבוב. מוסיפים תבלינים ומים רותחים.
מבשלים 15 דקות, ומכבים את האש.
לפני ההגשה, מפרידים היטב את הפתיתים. רצוי להעביר לכלי הגשה כשהפתיתים עורבבו על מנת למנוע הידבקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0