המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים בקערה 1 שמנת מתוקה עם כוס חלב וחבילה פודינג שוקולד.
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת המתוקה השנייה.
מקפלים בעדינות את קרם השוקולד (הקערה הראשונה) לתוך הקצפת (הקערה השנייה).
מכינים את הקפה בקערה קטנה. טובלים את הביסקוויטים בקפה שיתרככו מעט ומסדרים שכבה בתבנית מלבנית.
מורחים על הביסקוויטים שכבה (די עבה) של קרם. מסדרים על הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים שהוטבלו בקפה ומורחים עוד שכבה של קרם.
מפזרים קוקוס על הקרם לקישוט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0