המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: מערבבים את הקמח, המלח, הסוכר והחמאה ביחד.
מוסיפים את הביצה ואת המים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים כדור בצק בידיים, ומניחים במקרר למשך כ-60 דקות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מילוי: מאדים את הבצלים.
מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח והתבלינים.
מוסיפים להם את הבצל, ומערבבים היטב.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ומניחים ע"ג תבנית פאי משומנת. מהדקים את הבצק לתחתית התבנית.
יוצקים את תערובת הגבינות ומשטחים על הבצק.
ניתן לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגוררת, מעט פרג או שומשום.
מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0