המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. פורסים את העוף לרצועות ארוכות ברוחב 2 ס"מ. מניחים על תבנית עם נייר פרגמנט, צולים בתנור החם 10 דקות.
בסיר רחב מאוד, מניחים את כל חומרי הרוטב, ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים להסמכה כ-7 דקות. מוסיפים לרוטב את נתחי עוף הצלוי, ומערבבים בעדינות.
מגבירים את הלהבה, ומבשלים יחד כ-3 דקות.
מערבבים את כל רכיבי הסלט. מגישים את העוף עם הרוטב מעל נודלס או אטריות אורז, מניחים מעל את הסלט, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0