המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את האורז במסננת, מסננים היטב.
מחממים את השמן בסיר על להבה בינונית.
מוסיפים את השקדים ומטגנים עד להשחמה קלה בלבד.
מוסיפים את האטריות ומטגנים בערבוב עד להזהבה.
מוסיפים את האורז ומערבבים.
מוסיפים את המים הרותחים והמלח ומערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים ללהבה נמוכה מאד.
מבשלים עד לספיגת המים, בודקים רק לאחר 10 דקות , מטים את הסיר ובודקים אם יש עדיין מים בתחתית הסיר - אם יש, מבשלים כשהסיר מכוסה עוד דקה שתיים.
מניחים כ-8 דק' ללא בישול בסיר מכוסה.
מסירים את המכסה, מפרידים בעדינות את הגרגרים בעזרת מזלג ומניחים להתנדפות האדים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0